Carl Nielsen på slap line og i hængekøje | Køge Museum

Carl Nielsen på slap line og i hængekøje

Mandag, 27 marts, 2017 - 19:30 til 21:00

Køge Museum byder indenfor til koncert. Koncerten bliver med den lokale, professionelle fløjtenist, Linnéa Villén og hendes duo-makker, guitaristen Allan Sjølin. I starten af april indspiller de en del af Carl Nielsens musik - mange af stykkerne i egne arrangementer. De vil denne aften spille musikken som skal med på indspilningen, fortælle anekdoter om Carl Nielsen og om hans musik og deres tanker med det valgte repertoire.

En uhøjtidelig koncert med 2 musikformidlere som sætter nærvær og det instrumentale håndværk højst på dagsordnen.

"Musikken giver ingen mening uden mennesket bag og koncertformen giver kun lykke når samspillet mellem publikum og kunstnere går op i en højrere enhed. Et godt publikum er VILDT vigtigt", siger fløjtenisten, Linnéa Villén.

Koncerten er for en eksklusiv lille sluttet skare på omkring 40 publikummer, så skynd jer at køb billet. Der vil udover de 40 stole være 6 hængekøjer man kan ligge i. Billetter og kan købes på e-billet og Museum Sydøstdanmarks udstillingssteder.

Link til e-billet http://www.ebillet.dk/buy.listtt.aspx?site=simple&refno=23872

Duoen Villén / Sjølin består af fløjtenisten, Linnéa Villén og guitaristen, Allan Sjølin.

De er begge højtuddannede inden for den klassiske musiks formidling og har spillet

sammen siden sommeren 2015. De mødtes på Det Kongelige Danske

Musikkonservatorium, hvor de begge har begået 7 års uddannelse i form af bachelor

og kandidat samt 2 års solistklasse.

Villén / Sjølin har modtaget midler til indspilning af ren Carl Nielsen-musik i foråret

2017. Samlingen af Carl Nielsens musik bliver til bl.a. for at udvide repertoiret af Carl

Nielsens værker til fløjte/guitar- konstellationen.

Allan og Linnéa spiller ofte sammen med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen, Bl.a. en reformationskoncert i samarbejde med Køge Bibliotek den 1. nov. 2017.

Læs mere på www.linneavillen.dk

100 kr. plus gebyr på 10 kr. pr. billet