Aflyst! Hængekøjekoncert: In Crescendo Duo | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Aflyst! Hængekøjekoncert: In Crescendo Duo

Sted: 
Køge Museum (hængekøjesal)
Dato: 
Lørdag, 25 april, 2020 - 19:00 til 21:30

Lørdag d. 25. april gæster den klassiske klarinet- og guitar-duo, In Crescendo Duo, Køge Museums idylliske og atmosfæriske hængekøjesal til en koncert i museet historiske rammer. Til koncerten kan du drømme dig væk til fjerne sandstrande, dybblå oceaner og mørkegrønne skovbunde, mens du til lyden af underfundig, smuk og poetisk musik, slænger dig i en hængekøje og glemmer tid, rum og sted.

Koncerten er en del af en forårskoncertrække på Køge Museum kaldet hængekøjekoncerter, hvor du vil kunne opleve udvalgte musiknavne fra det danske vækstlag.

IN CRESCENDO DUO: EN KLASSISK REJSE I TID

Umiddelbart skulle man ikke tro, at klarinet og guitar, med deres forskellige lydkapaciteter, akkompagnerede hinanden særlig godt. Alligevel formår In Crescendo Duo rent faktisk at matche klarinettens bløde og runde lyd med guitarens vævre og farverige udtryk. Til koncerten vil du blive taget på en klassisk musikalsk rejse gennem det 20. århundrede og opleve stilarter varierende fra Romansk Folk Dance til Tango og meget mere.

In Crescendo Duo består af Florá Acosta (klarinet) og Daniel Acosta (guitar), der begge er konservatorieuddannede, og gennem tiden - både sammen og hver for sig - har optrådt til et utal af koncerter, festivaler mm.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Sted og adresse: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge (hængekøjesalen)
Pris i forsalg: 110 kr. (+billetgebyr)
Pris i døren: 120 kr.
Dørene er åbne mellem: 19.00 - 20.15
Show: 20.30 - 21.30

Pladser: Hængekøjer (Køge Museum råder over et begrænset antal hængekøjer) / siddepladser - begge unummereret efter først til mølle.

Øvrigt: Drikkevarer kan købes i museet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Bemærk: Der er ikke elevator på Køge Museum. Musikernes sprog er engelsk.

KØB BILLET

Entré: 
110 kr.