Aflyst! Hængekøjekoncert: Caspian | Køge Museum
Historieoplevelser for hele familien

Aflyst! Hængekøjekoncert: Caspian

Sted: 
Køge Museum (hængekøjesal)
Dato: 
Lørdag, 9 maj, 2020 - 19:00 til 21:30

Lørdag d. 09. maj gæster den musikalske hverdagspoet, Caspian, Køge Museums idylliske og atmosfæriske hængekøjesal til en fuldakustisk intimkoncert i museet historiske rammer. Til koncerten kan du drømme dig væk til fjerne sandstrande, dybblå oceaner og mørkegrønne skovbunde, mens du til lyden af underfundig, smuk og poetisk musik, slænger dig i en hængekøje og glemmer tid, rum og sted.

Koncerten er en del af en forårskoncertrække på Køge Museum kaldet hængekøjekoncerter, hvor du vil kunne opleve udvalgte musiknavne fra det danske vækstlag.

CASPIAN: HJERTESKÆRENDE ÆRLIG HVERDAGSPOET

Caspian er sanger og sangskriver Caspian Christiansens soloprojekt; et projekt der tog sin spæde start tilbage i 2012, da Caspian havde mistet troen på kærlighed. Dette gav sig til udtryk i en redefinering af personlig- såvel som musikalsk identitet, der tog sit afsæt i påbegyndelsen af danske kompositioner. 

Udtrykket i Caspians musik er nøgternt, hjerteskærende ærligt og tilpas selvironisk med et strejf af melankoli og poetiske refleksioner. Gennem hverdagens linse forsøger Caspian at beskrive eksistensens store og små spørgsmål og udfordringer.

I 2013 udgav Caspian sin debut-EP “Alt om ingenting”. Nu, efter flere års pause fra soloprojektet og et udpræget fokus på andre musikalske projekter (bla. bandet LY), er Caspian igen tilbage og i gang med at arbejde på nyt materiale.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Sted og adresse: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge (hængekøjesalen)
Pris i forsalg: 110 kr. (+billetgebyr)
Pris i døren: 120 kr.
Dørene er åbne mellem: 19.00 - 20.15
Show: 20.30 - 21.15

Pladser: Hængekøjer (Køge Museum råder over et begrænset antal hængekøjer) / siddepladser - begge unummereret efter først til mølle.

Øvrigt: Drikkevarer kan købes i museet. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Bemærk: Der er ikke elevator på Køge Museum.

KØB BILLET

Entré: 
110 kr.