Aflyst! Byvandring: På tur i Køge | Køge Museum

Aflyst! Byvandring: På tur i Køge

Torsdag, 4 juni, 2020 - 16:30 til 18:00

Kom med på en byvandring gennem Køges gader og stræder, og hør om byen, der anlægges på en lille holm tæt på havet i slutningen 1200-tallet.

Vandingen vil blive ledt af museumsinspektør, Maja K. Schultz, og der vil her være fokus på de arkæologiske udgravninger, der er fortaget i byen siden 1980’erne og frem til i dag. Du vil ligeledes blive klogere på de mange – og meget velbevarede – renæssancebygninger, som stadig pryder byens torv og gader den dag i dag.

Mødested: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge (foran museet)

Dato og tid: 04. juni, 11.00 - 13.00

Pris i forsalg: 95 kr. (+billetgebyr).

Pris i døren: kun i forsalg

Øvrigt: Det er muligt at købe drikke til turen i museumsbutikken. Kom dog gerne 5-10 min. før starttidspunkt, hvis du skal købe noget. Vi går i gang til tiden.

Bemærk: Turen foregår udenfor, og er ikke velegnet for svagtgående. Tag tøj og fodtøj på til vejret og lejligheden.

KØB BILLET