Outdoor-foredrag på Vikingeborgen: Vikingetiden som fænomen | Køge Museum

Outdoor-foredrag på Vikingeborgen: Vikingetiden som fænomen

Vikingeborgen Borgring
Onsdag, 10 juni, 2020 - 19:00 til 20:30

Hvor end man vender sig hen i dagens Danmark, dukker vikingerne op – på museerne, i turistbrochurer, i bøger, i musikken og ikke mindst på skærmen. Men hvorfor gør de det? Og hvad var vikingetiden egentlig for en størrelse? Hvad ved vi? Hvad ved vi ikke? Og hvorfor er der nogle, der siger, at vikingetiden slet ikke findes?

Vikingetiden har altid været en besværlig størrelse for videnskaben, ikke mindst for historie og arkæologi. Så hvorfor hænger vi stadig fast i vikingetiden? Det og meget mere vil museumsinspektør, Anna S. Beck, tage til diskussion i foredraget om ”Vikingetiden som fænomen”.

Sted: Vikingeborgen Borgring, Ringstedvej 190, 4600 Køge

Dato og tid: 10. juni, 19.00 – 20.30 (dørene åbner 18.30 og lukker 18.55)

Pris i forsalg: 95 kr. (+billetgebyr)

Pris i døren: 105 kr.

Bemærk: foredraget er et udendørs-foredrag. I tilfælde af dårligt vejr (regn/blæst) vil foredraget blive rykket ind i Borgrings container eller til Køge Museum på Nørregade 4, 4600 Køge. Vi kontakter alle billetkøbere senest 24 timer før foredrag, såfremt vi rykker lokation.

Øvrigt: Husk at medbringe tøj med til lejligheden.

KØB BILLET