Onsdagsåbent på det arkæologiske værksted | Køge Museum

Onsdagsåbent på det arkæologiske værksted

Køge Kyst området på Søndre Mole i Køge
Onsdag, 31 oktober, 2018 - 10:00 til Onsdag, 12 december, 2018 - 12:00

Åbent Arkæologisk Værksted onsdage kl. 10-12

I sommeren 2018 udgravede Museum Sydøstdanmarks arkæologer et skibsvrag, der engang i 1500-tallet gik på grund lidt syd for indsejlingen til Køge Havn. Arkæologerne er nu gået i gang med at opmåle de knap 400 stykker tømmer. Alle de enkelte planker, spanter og andre skibsdele afrenses for sand, tjære og malingsrester, så de enkelte bearbejdningsspor, naglehuller osv. kan 3D-skannes og dokumenteres.

Museet slår nu teltdørene op og holder åbent værksted hver onsdag fra klokken 10 til 12 til og med den 12. december 2018. Her kan man på nært hold få et indblik arkæologernes arbejde og få det sidste nye i fortællingen om skuden, der gik på grund i Køge.

Arbejdet foregår i et stort telt på Køge Kysts areal på Sdr. Mole i Køge, lige nord for Vinterbadeklubben Valkyriens hus.

Arrangementet er gratis og uden tilmelding

For yderligere info kontakt Annemette Kjærgård, tlf. 31525765

gratis adgang