Anmeldelser

Her kan du læse anmeldelserne af Køge Museum

"Det lille egnsmuseum har haft store ambitioner, og resultatet er både professionelt og vedkommende." '
Børn i Byen

"Så fra Vores Eventyr skal der kun lyde en stor og rungende anbefaling om at henlægge mindst ét besøg til Køge Museum den kommende sommer – I vil ikke fortryde"
- Vores Eventyr

"Fra en generation, der er vokset op med action og allehånde oplysninger på computeren må det siges at være en varm anbefaling af den nye udstilling på Køge Museum."
- Reportage på SN.dk

Læs artiklen om Strøby Egede graven her:
Danmarks Ældste Mordgåde

"Køge Museum har nytænkt museumsoplevelsen og omfavnet brugen af teknologi så gennemført, som man sjældent ser det på et lokalmuseum." ..."Det er en udstilling, der fortjener, at man bruger god tid på den!"

- Læs anmeldelsen "En personlig udstilling- bag om forskningen på Køge Museum" af cand.mag. Birgitte L.P. Pantmann i Arkæologisk Forum nr. 33, november 2015.

- Søren Eltorp har i påsken været på besøg på Køge Museum og sendte følgende "anmeldelse" til os:

"Min søn Marius (12 år) og jeg har haft den fornøjelse at besøge Køge Museum. Vi er meget begejstrede over måden at præsentere og formidle historien.

Opsætningen på tablets er nem og burde kunne bruges af alle, de små film og ekstra features virker rigtig godt. En god og nem måde at fordybe sig på.

For min skyld kan I godt sætte flere ”lag” på, så man kan forfølge en historie.

Det kan selvfølgelig være lidt ”generende” med gæster, som snakker højlydt, men det er en bagatel. Kan klares med mere lydtætte høretelefoner (hvis økonomien tillader).

Eneste rigtige ulempe er, at tiden går for hurtigt, og at vi ikke nåede det hele. Men så må vi jo komme igen for at høre resten af historien om Krudtbrødrene."

"Det er helt klart en god ide at besøge Daldorphs hus og billetprisen på 40 kr. for børn (gratis for voksne) er også OK. Sæt et par timer af til besøget, for børnene vil helt sikkert også gerne lege på museets legeplads (det eksploderede skib). Sæt endnu mere tid af hvis I også skal ind på museet og se udstillingen om Dannebroge - den er bestemt også et besøg værd."

Vores Eventyr (Nyt vindue)