Vigtig information! Køge Museum holder lukket | Køge Museum

Vigtig information! Køge Museum holder lukket

Museum Sydøstdanmark har lukket alle sine museer foreløbig til og med søndag 10. maj 2020.

Det sker som følge af regeringens udmelding om, at alle offentlige indendørs kulturinstitutioner indtil videre skal lukkes for at mindske spredning af coronavirus (COVID-19).

Vi følger myndighedernes anvisninger tæt og opdaterer løbende denne side. Læs mere om coronavirus, og hold dig opdateret om ændringer i museets program i kalenderen.

Lukningen af Museum Sydøstdanmarks museer betyder, at alle arrangementer, der skulle have fundet sted i museernes regi i perioden er aflyst.

Gæster, der har købt billet til et aflyst arrangement, vil få refunderet deres penge. For yderligere information kontakt venligst krj@museerne.dk.